Ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко вітає університетську громаду з початком ІІ семестру, інформує Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького.

— У новий навчальний період ми йдемо з новими здобутками, — зазначає Олександр Володимирович. — Відповідно до протоколу Ліцензійної комісії Міністерства освіти і науки України від 13 грудня 2018 року № 119/2 університет отримав ліцензію на підготовку фахівців зі спеціальності «Медицина» галузі знань «Охорона здоров’я».

А згідно з протоколом цієї комісії від 11 січня 2019 року № 121 в ЧНУ започатковано нову спеціальність «Агрономія» галузі знань «Аграрні науки та продовольство».

Переконаний, що ці затребувані на ринку праці спеціальності зацікавлять випускників закладів загальної середньої освіти та тих, хто хоче отримати нову професію. Набір здійснюватиметься вже цього літа. Підготовку фахівців ми розпочнемо 1 вересня 2019 року. Університет активно готується: укладені угоди з закладами-партнерами та створюються відповідні навчально-наукові підрозділи.

Сайт Черкаського 

Від Author 2

Коментарі закриті.