Рівно рік, як в адмінцентрі Шполянської ОТГ функціонує Центр надання адміністративних послуг —  інтегрований офіс, який працює за принципом «єдиного вікна». Найважливіша перевага ЦНАП — це ліквідація потреби особи звертатися  до різних адміністративних органів, розпорошених територіально і в різні прийомні години, також – це суттєве покращення якості послуг, оперативність та дотримання термінів їх надання.

Сьогодні ЦНАП відповідає всім сучасним вимогам надання якісних адмінпослуг: реалізовано принцип відкритого простору, забезпечується надання супутніх послуг (банківські послуги), облаштовано туалетну кімнату для громадян, у тому числі для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Нині у Центрі громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість отримати 146 видів послуг.

Презентуючи роботу ЦНАПу,  влада і депутатський корпус міської ОТГ зробили вагомий крок на зустріч громаді — удосконаливши систему надання адмінпослуг, а саме — відкривши людям можливість отримувати послуги в електронному вигляді.

Відтепер заявник може подати до Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) електронну заяву та пакет документів у шести видах послуг, а також має змогу контролювати їхній статус:

  1. 1. Надання дозволу на звільнення (часткове звільнення) від плати за харчування учнів навчальних закладів загальної середньої освіти Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади.
  2. 2. Надання пільг з оплати за харчування в дошкільних навчальних закладах Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади.
  3. 3. Встановлення (погодження) режиму роботи підприємств, установ та організацій сфери обслуговування.
  4. 4. Надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та проведення ярмарків на території Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади.
  5. 5. Надання грошової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування.
  6. 6. Надання грошової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку.

За інформацією “Шполяночка

Від Author 2

Коментарі закриті.