Компанія «Богдан Моторс» уклала новий контракт із Міністерством оборони України на постачання вантажівок «Богдан 6317» до ЗСУ. Угода передбачає значне збільшення обсягів виробництва такої техніки для армії у 2019 році. Про це повідомляє прес-служба корпорації.

 «Після використання вантажівок підвищеної прохідності «Богдан 6317» у 2018 році представники Міноборони висловили повне задоволення цими машинами, що виробляються на черкаському заводі «Богдан Моторс». Цьогоріч поставки вантажівок Міноборони значно зростуть, порівняно із минулим роком. Військові зацікавлені у максимальному розширенні їхнього автопарку сучасними, надійними, швидкими, зручними і якісними «Богдан 6317», – йдеться в повідомленні компанії.

«Богдан 6317» – це сучасний багатоцільовий автомобіль, обладнаний потужним шестициліндровим дизельним двигуном з турбонаддувом Weichai Power, робочий об’єм якого становить 9,7 л, а потужність — 380 к.с. Використання цих двигунів дозволило українським автовиробникам значно поліпшити динамічні та експлуатаційні характеристики автомобілів, а також відмовитися від складових російського виробництва.

Від Author 2

Коментарі закриті.