Представники колективу КП «Черкасиелектротранс» зібралися сьогодні у стінах Черкаської міської ради знову. Вони чекатимуть рішення виконкому по затвердженню порядку розрахунку з підприємством за виконану роботу. Якщо це питання не буде проголосоване,

то цілком імовірно, що в січні працівники комунального підприємства знову залишаться без заробітних плат.

Нагадаємо, в листопаді тролейбусники не отримали заробітні плати через те, що депутати міської ради не могли зібратися на сесію і проголосувати за внесення змін до міського бюджету 2018 року. Вони неодноразово приходили на сесію, щоб нагадати про свої права.

– Тільки ось отримали заробітну плату, працюємо, все нормально, але у новому 2019-ому році не затверджений порядок розрахунку з підприємством за виконану роботу. Зараз не вирішено питання тарифу, який має бути у новому році, не вирішено питання, яким чином буде компенсовуватися різниця в тарифі, — коментує ситуацію на підприємстві голова профспілки КП «Черкасиелектротранс» Лідія Бут, відзначаючи, що вони прийшли на засідання виконкому на 9.30, однак його перенесли на 14.00.

Якщо це питання сьогодні не вирішиться під час засідання виконкому о 14.00, знову в січні працівники «Черкасиелектротрансу» можуть залишитися без заробітних плат. Не буде чим розрахуватися і за спожиту електроенергію.

– Раніше нашому підприємству надавали фінансову підтримку, а тепер ми працюємо по актах виконаних робіт. Тобто акти виконаних робіт будуть підписані, але ж порядок розрахунку має затвердити виконком. Справа в тому, що в бюджеті кошти закладені, але ж без рішення виконавчого комітету ці кошти ми не зможемо освоїти. Тому сьогодні ми тут будемо до останнього. Якщо треба, і  Новий рік зустрічатимемо! — додала Лідія Бут.

За інформацією “Вичерпно“.

Від Author 2

Коментарі закриті.