На День святого Миколая дошкільнята з Павлівського Першого НВК отримали постільні комплекти та ковдри від мецената Володимира Мовчана та ТОВ «Урочище Журавське» (керівник Лілія Мовчан, фінасовий директор Ігор Новицький). Одинадцять нових, барвистих ковдр
із холофайберу та бязеві комплекти постільної білизни в Павлівку Першу привіз депутат міської ради Микола Гурбич.

Микола Теофанович привітав малюків із святом та побажав міцного здоров’я та щастя. Мандарини та цукерки роздала своїм підопічним сільська голова Наталія Слободяник.

– Щороку вітаємо діток з новорічними святами. Цього разу попросили нові ковдри та постільну білизну для садочка, тому що стара радянська вже зносилась, витерлась. Ковдри стали тоненькими і не зігрівали. Тому ми щиро вдячні нашим «Миколайчикам», які не забувають вітати діток щорічно! – розповідає Наталія Слободяник, сільська голова. – Цього року сільська рада надала в районний бюджет субвенцію на зарплату працівникам нашого дошкільного підрозділу та обслуговуючого персоналу – 83777 гривень – раз, і потім ще раз – 66420 грн. Крім того, на підвезення учнів – 10561 грн., на оплату енергоносіїв – 30000 грн.

Дитячий садочок і школа знаходяться в одному приміщенні. Всього в Павлівському Першому НВК навчається 48 дітей. Дитячий садочок відвідує десятеро – з них троє дівчаток і семеро хлопчиків.

– Тепер будемо спати як вдома, у теплі, – радіють дошкільнята Павлівського Першого НВК, проводжаючи гостей до виходу. На наступний рік запрошують ще.

За інформацією “Вісті Черкащини“.

Від Author 2

Коментарі закриті.