Нещодавно, Шполянською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості проведено професіографічну екскурсію до одного з найбільших підприємств  в районі ПРАТ «Шполянський завод продтоварів». Знайомство з підприємством відбулося за участю 20 восьмикласників  загальноосвітньої школи № 1.

Презентувала підприємство інженер-лаборант Тетяна Луценко, яка розповіла про історію створення заводу, основні види продукції, умови праці та відпочинку працівників. Діти із зацікавленням спостерігали за технологічним процесом виробництва улюблених чіпсів, халви, ірису та інших солодощів.

Також юнаки та дівчата ознайомилися з рядом професій «солодкої» галузі – карамельник, оператор лінії з виробництва харчової продукції, оператор пакувальних автоматів, варник та інші.

Старшокласники були не лише уважними слухачами, а й активними учасниками заходу. А головне – цей захід був корисним для тих, хто вагався стосовно свого професійного вибору.

На завершення екскурсії учнів пригостили продукцією, за виробництвом якої вони мали можливість спостерігати в цехових приміщеннях.

«Діти впевнилися, щоб стати справжнім професіоналом, необхідно мати не тільки хист до обраної професії, а й слід озброїтися необхідними знаннями, бути старанним та наполегливим у досягненні своєї мети. І лише тоді професія стане справою життя!», – прокоментував директор районної філії Ігор Мусюра.

За інформацією Шполянської районної філії ОЦЗ.

Від Author 2

Коментарі закриті.