До Дня святого Миколая група небайдужих черкащан організувала в соціальній мережі «Фейсбук» Благодійний аукціон побачень. Представники організації «LoveInChe» запропонували всім охочим стати зробити подарунки хворим діткам та долучитися до благодійного аукціону побачень. Щоб доєднатися до творення добрих справ, треба зголоситися бути лотом, дочекатися, поки хтось зробить ставку та придбає час на зустріч саме з тобою і провести з переможцем годину спілкування у зручний час або навпаки Зробити свою ставку на лот, який цікавить, виграти та зустрітися. Голосування розпочалося 9 грудня. Оголошення результатів та підсумки аукціону буде проведено 17 грудня. Всі зібрані кошти «LoveInChe» передасть на придбання іграшок дітям, які хворі на туберкульоз та лікуються у Черкаському обласному протитуберкульозному диспансері.

Про це пише “Нова Доба

– Все почалося з того, що ми командою зібралися після розмов із Тамарою Борисовою, яка працює із дітками, які знаходяться в тубдиспансері, – розповів керівник ініціативної групи Володимир Панченко. – Мене найбільше вразило те, що вони там можуть перебувати і півроку, і рік. Діти знаходяться у замкнутому просторі, і в них не достатньо можливостей, щоб вони могли гратися, розважатися і спілкуватися один з одним.

За словами організаторів заходу (яких, до речі, п’ятеро, зокрема це Володимир Панченко, Інна Курило, Ліза Душейко, Валентина Пінковської та Анна Сакун), хоча в аукціоні і використано слово «побачення», його призначення об’єднувати людей не заради кохання, а для створення дружніх стосунків.

– Ми хотіли б донести до черкащан, що перш за все бачимо ці зустрічі як зустрічі з цікавими людьми, – відзначає Володимир Панченко, – бо коли ми починали звертатися до людей, то вони казали, що в мене є пара, я не готовий зустрічатися, ми ж пояснювали, що це зустрічі з цікавими людьми перш за все.

Місце і час проведення побачень визначає кожен учасник окремо. Деякі з них особливі. Наприклад один з тренерів міста як побачення пропонує безкоштовне заняття в спортзалі. Професійний фотограф обіцяє зробити фотосет.

– Якщо ж формат побачень не підходить взагалі, долучитися до доброї справи все одно можна, – говорить один зі співорганізаторів заходу Інна Курило. – достатьно просто надіслати кошти для придбання іграшок на картку ПриватБанку 5168 7555 2501 1306 Курило Інна Петрівна (співорганізаторка заходу). На сьогоднішній день вже надійшлоо 1 850 грн. Мінімальна ставка за лот – 50 грн. Найбільше, що я бачила на сьогодні – це 1 000 грн.

Долучитися до доброї справи дуже просто. Для цього достатньо написати в групу LoveInChe у Фейсбуці про своє бажання і надіслати свою фотографію і короткий опис про себе.

– Хотіла б закликати черкащан не соромитися, –говорить ще один організатор Ліза Душейко. – Аукціон це не лише хороша можливість підтримати діток, а є познайомитися з цікавими людьми, допомогти їм у справі, якою вони займаються або долучитися до якогось проекту

Кожен, хто бажає бути лотом, може подаватися до 16 числа. 17 грудня, о 17.00 аукціон буде завершено і будуть підбиті підсумки. Це дасть можливість отримати кошти і закупити подарунки для дітей саме до свята Миколая.

Від Author 2

Коментарі закриті.