У Смілянській школі №2 до дня народження закладу школярі зробили собі чудовий подарунок. Вони створили зону відпочинку з Wi-Fi «Imovespace». Про це йдеться на «Антенна». Ідейною натхненницею та головним організатором таких перевтілень виступила директор школи Тетяна Козубенко.

Учнівський колектив давно прагнув створити у школі зону відпочинку із . Тепер такий простір у закладі, й іменується він “I Move space”. Перекладається як “простір, у якому рухаються”.

Заклад впроваджує ідеї Олександра захаренка – великого педагога -гуманіста. У нього є така думка, що “мрія має бути крилатою”: діти самі нам підказують, що вони хочуть. Неодноразово звучало від активістів школи ідея створити “куточок спілкування”.  У мене виникла ідея створити місце, де школяри могли б не лише спілкуватися, а й проводити заняття Школи лідерів , Школу порозуміння, нестандартні уроки. Щоб це місце сприяло створенням новим ідеям, –  зазначає директор школи та організатор зони Тетяна Козубенко. 

Над втіленням проекту працювало декілька динамічних груп. Для решти учнів школи відкриття такої зони було сюрпризом до Дня народження закладу.

За інформацією “Антенна“.

Від Author 2

Коментарі закриті.