Оскільки цього року бюджет міста ще скрутніший, ніж минулого, смілянам не варто розраховувати на те, що міська рада придбає окрему спеціальну ялинку для новорічних свят. У відділі культури повідомили, що вже підняли питання про головну міську ялинку на нараді в міськраді. Їм відповіли, що треба економити. Тож скоріше за все, на новорічні свяа однієї центральної ялинки не буде. Прикрашатимуть ті, що ростуть біля готелю «Сміла».
Проте нещодавно знову знайшлися люди, у яких на подвір’ї росте велика лісова красуня, і вона їм заважає. Комунальники виїдуть подивитись, чи підходить ця ялинка для міста і чи реально її зрізати, перевезти і встановити.
Начальник відділу культури Ірина Бобошко розповіла для сайту Сміла.ua, що офіційно новорічні святкування у місті розпочнуться 19 грудня. Спочатку у МБК проведуть святковий захід для категорійних дітей за підтримки партії ВО «ЧЕРКАЩАНИ». А потім, традиційно, запалять вогні на центральних міських ялинках.
Тож до 19 грудня міська влада має вирішити питання з головним новорічним деревцем.
Ірина Бобошко сказала, що майже всі минулорічні ялинкові прикраси збережені. Списали лише ті, які побились і пошкодились.
Нагадаємо, що минулого року у жителів міста виникла чудова ініціатива – придбати іграшки, гірлянди та новорічних оленів.

За інформацією “Сміла.ua”.

Від Author 2

Коментарі закриті.