Сьогодні у Будинку рад мало відбутися засідання конкурсного комітету з пасажирських перевезень. Справа в тому, що у міських перевізників закінчується термін договору на перевезення, офіційно вони мають працювати до 26 грудня. Проте засідання не відбулося.

Причина – не зібрався кворум учасників конкурсного комітету. Але смілянські перевізники вже встигли повідомити про свої наміри узаконити самовільно підняту ціну на проїзд у 5 грн або навіть підвищити вартість проїзду до 8, 9 чи 10 грн.
Лякає те, що Смілу може чекати ще й велика «транспортна» проблема. До 26 грудня потрібно пролонгувати або перепідписати договір із перевізниками. А це не така швидка справа. За процедурою спочатку має бути засідання конкурсного комітету, потім обговорення з громадою, повідомлення у ЗМІ, далі засідання транспортної комісії і винесення її рішення для затвердження на виконкомі.

До того ж, раніше на нарадах говорили про наміри залучити до конкурсу на перевезення нових підприємців. Але по факту нових облич немає. Тож владі доведеться шукати компроміс із нинішніми перевізниками.

За інформацією “Сміла.ua“.

Від Author 2

Коментарі закриті.