Голова районної державної адміністрації Богдан Солошенко провів чергове засідання комісії з надання всіх видів соціальних допомог, передбачених законодавством, 26 листопада 2018 року. У роботі комісій взяли участь начальник та спеціалісти управління соціального захисту населення райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації, керівники інших структурних підрозділів райдержадміністрації, районного центру зайнятості, представник Кам’янської міської ради.

Під час засідання було розглянуто близько 300 заяв, що надійшли від громадян, які стосувалися призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та надання матеріальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, а також на призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо-переміщеним особам.
Варто зазначити, що всі питання про призначення (відновлення) чи відмову (скасування) у призначенні соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто членами робочої групи колегіально з урахуванням наданих довідок та актів обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей заявників.

За інформацією “Нова Доба“.

Від Author 2

Коментарі закриті.