Придбати побутову техніку вже сьогодні, а оплатити її вартість згодом відтепер зможуть в одній з найбільших торговельних мереж України. З листопада усі гіпермаркети “Епіцентр” підключені до сервісу ПриватБанку “Оплата частинами”.

Щоб придбати необхідну техніку під виплат, достатньо мати з собою лише банківську картку. Сервіс “Оплата частинами” доступний власникам пластикових карт “Універсальна”, “Універсальна Gold”, “Platinum”, “Infinite”, “World Signia / Elite”.
Оформити товар в “Оплату частинами” зовсім нескладно – вся процедура покупки займає лише кілька хвилин. Договором в такому випадку є чек з усіма необхідними реквізитами. Жодних документів – довідки про доходи, ІПН, паспорта і т. д. – надавати не потрібно.
“Ми розширюємо спектр своїх послуг, залучаючи нових партнерів та створюючи зручні умови для оплати товарів жителям Черкаської області, – розповідає Олександр Бут, керівник напрямку “Оплата частинами” Черкаської філії ПриватБанку. – Сервіс “Оплати частинами” доступний черкащанам у майже 900 торгових точках області. А відтепер ще й в мережі гіпермаркетів “Епіцентр” – особливі умови оплати тут діють на побутову техніку”.

Сума, на яку можна придбати товар у розстрочку, дорівнює розміру ліміту за сервісом “Оплата частинами” (встановлюється кожному індивідуально). Дізнатися суму ліміту можна на сайті chast.privatbank.ua або відправивши SMS із текстом chast на номер 10060.

Обрати техніку з відтермінуванням до 10 платежів клієнти ПриватБанку можуть в будь-якому магазині “Епіцентр” в Україні. На Черкащині магазини цієї мережі знаходиться за адресами:
  1. м. Черкаси,  вул. 30-річчя Перемоги, 29
  2. м. Умань, вул. Київська вулиця, 27
За інформацією прес-служби ПриватБанку в м. Черкаси. 

Від Author 2

Коментарі закриті.