Філія «Шполянський райавтодор» цьогоріч переживає реформування чи, іншими словами, укрупнення. Нещодавно до неї приєднано колектив Катеринопільського райавтодору, тож тепер в об’єднаній організації трудиться 56 осіб. Про це пишуть«Шполянські вісті».

– Які б зміни чи реорганізації не відбувалися, головним завданням залишається збереження колективу, – вважає начальник філії Віктор Мадюдя. – Люди, особливо ж ті, які віддали дорожній справі не одне десятиліття свого життя, повинні мати роботу і можливість утримувати власні сім’ї. А в нас таких більшість. Як би там не було, дороги все одно необхідно ремонтувати, утримувати і прокладати нові шляхи. А колеги з Катеринополя до того, як почали працювати у складі нашого колективу, чотири місяці не мали роботи у своєму районі.

В холодну пору року, тобто в період зимового утримання шляхів, шполянські дорожники виконуватимуть роботи не лише на території Шполянщини, як було раніше, а й у сусідньому Смілянському районі, між населеними пунктами, які ведуть до міста Сміла.

– Ми й раніше надавали допомогу в обслуговуванні доріг державного значення колегам зі Смілянщини, – пояснює Віктор Васильович. – Тепер же той відомий носачівський підйом та інші ділянки дороги повністю підтримуватимуть у належному стані наші працівники.

Від Author 2

Коментарі закриті.