Протягом місяця у Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького та Черкаському державному технологічному університеті було встановлено скриньки для благодійного збору коштів, до якого долучилися і студенти, і викладачі обох вишів.

За словами ректора ЧНУ Олександра Черевка, благодійна діяльність стала неодмінною складовою життя кожного закладу вищої освіти. Адже це виховує студентів соціально відповідальними і небайдужими людьми.

За словами ректора ЧДТУ Олега Григора, аби зібрати більше коштів на допомогу тваринам, кафедра дизайну створила полотна, які реалізувала на аукціоні під час освітянської толоки.

Загалом, силами обох вишів, для черкаського обласного благодійного фонду «Життя» було зібрано 3028 гривень. На ці кошти було придбано – і передано корсунським волонтерам, що забирають із вулиць, лікують і знаходять новий дім безпритульним тваринам, – корми для тварин, яких вистачить на цілу зиму всім тимчасовим мешканцям міні-притулків, що чекають на дім.

А завдяки благодійним пожертвам черкаського журналіста Сергія Сухіна та підприємця Анатолія Гладкого (3000) та черкаського підприємця Радислава Ткаченка (1500) благодійним фондом було придбано 2 зоологічні клітки, незамінні у процесі лікування хворих тваринок, забраних із вулиці.

За інформацією “Прочерк“.

Від Author 2

Коментарі закриті.