Довгоочікувана відпустка майорить червоною датою на робочому календарі та з кожним днем усе впевненіше наближає прохолоду моря. Перед відпусткою часто з’являються термінові робочі справи, та й взагалі невідомо, у якому кутку квартири знаходиться валіза. Дійте за планом, щоб усе встигнути і нічого не забути.
Почніть готуватися до поїздки заздалегідь, адже є справи, які не робляться в ніч перед вильотом. До них відносяться: оформлення банківських карт, купівля валюти, вибір тарифу міжнародного зв’язку, копіювання документів, прання одягу, купівля ліків.
Найважливіший момент приготування до відпустки – взяти найпотрібніші речі! 
Якщо ви їдете за кордон, треба бути готовим до всього, у будь-якому випадку найважливішими є документи і гроші. І якщо “кеш про запас” – зайвий клопіт, то банківська кредитка – безпрограшний варіант. А коли власних заощаджень замало, то один із простих способів отримати гроші – скористатися кредитною карткою ПриватБанку, що підходить для будь-яких операцій за межами Батьківщини.
Сума кредиту на картці «Універсальна» може сягати 50 тис. грн, на «Універсальній Gold» – 75 000. Розмір кредитного ліміту встановлюється кожному індивідуально. Зберігаючи власні гроші на рахунку, можна одержувати додатковий дохід у розмірі 7% річних на залишок.
Карткою «Універсальна» зручно розраховуватися в торгових точках, а під час оплати за кордоном комісія за конвертацію коштів не стягується. До того ж, власникам кредитних карт не доведеться переплачувати, якщо вони встигнуть погасити борг протягом пільгового періоду – 55 днів. Наприклад, у перших числах червня клієнт скористався кредиткою і зняв певну суму, погасивши борг до 25-го числа, – відсотки не нараховуватимуться.
Туристична страховка, те про що слід подбати завчасно. Важливо знати, що оформити поліс Туристичного страхування у ПриватБанку строком на 1 рік дешевше, ніж купувати в туроператорів на 10 днів. Поліс, придбаний у ПриватБанку, діє 1 рік, кількість поїздок – необмежена, вартість поліса за програмою Classiс – екв. 23.18 €. Для порівняння в інших компаніях і туристичних агентствах: річний поліс з такими ж ризиками – від 69.75 €, а поліс на 1 поїздку терміном 10 днів і покриттям тільки в Європі – коштує від 20 USD і дорожче (чим більше днів поїздки – тим дорожче страхування).
У ручну покладь треба взяти: гроші, документи, техніку (телефони, фотоапарат, ноутбук і далі за списком, зарядки не треба), найнеобхідніше з ліків, засобів особистої гігієни, блокнот і ручку. Якщо ви летите літаком, то в ручній покладі не має бути нічого колючо-ріжучого і рідкого.
Якщо їдете на своїй машині: документи на машину, страховку, броні готелів, підтвердження апартаментів та інших видів проживання та водійське посвідчення і міжнародні водійські права. Не забувайте про пристрої заряду гаджетів. Вдалого відпочинку!
Примітка: Збираючи валізу,  ніколи не забивайте її повністю. По-перше, у вас може бути перевага (у більшості авіакомпаній норма провозу однієї одиниці багажу до 20 кг). По-друге, вам буде незручно шукати свої речі або діставати їх на прохання митного офіцера. По-третє, у вас не залишиться місця для сувенірів та інших покупок.
Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку в м. Черкаси

Від Author 2

Коментарі закриті.