Відтепер у  Білозірській громаді можна отримати  ІД-картку та біометричний паспорт для виїзду за кордон.Про це інформує кореспондент ЕКОНОМІКА СЬОГОДЕННЯ.

На відкриття у ЦНАПі сервісу з надання послуг з оформлення та видачі паспортів громадянина України у формі ID-картки та паспортів громадянина України для виїзду за кордон білозірці чекали з нетерпінням.

Тепер, прийшовши в ЦНАП, можна без черг та без жодних проблем, спокійно подати документи і отримати український або закордонний паспорт. Для виготовлення закордонного паспорта потрібний стандартний пакет документів: паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер, а також раніше видані проїзні документи.

Всі документи оформляються на місці, одразу відбувається фотографування на сучасному обладнанні, яке відповідає вимогам Міграційної служби України. Адже в громаді подбали, щоб послуга була належної якості.

Надання таких послуг у ЦНАПі Білозірської громади вирішить питання доступності отримання паспортів, адже раніше, задля отримання паспорта, жителі змушені були їхати в Черкаси.

Кошти, отримані від надання цих послуг, будуть зараховані до бюджету ОТГ.

Від admin

Коментарі закриті.