У січні 2017р. порівняно січнем 2016р. індекс промислової продукції становив 100,5% (по Україні – 105,6%).

У добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг промислової продукції зменшився на 9,0%.

У переробній промисловості індекс промислової продукції становив 103,5%. Про це “Економіка сьогодення” дізналась від прес-служби ГУ статистики у Черкаській області.

На підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв випуск промислової продукції збільшився на 7,2%. У січні 2017р. вироблено 211 т м’яса свіжого чи охолодженого великої рогатої худоби, 114 т м’яса свіжого чи охолодженого свиней, 22,5 тис.т м’яса свіжого чи охолодженого свійської птиці, 91 т виробів ковбасних, 6,6 тис.т олії соняшникової нерафінованої та її фракцій (крім хімічно модифікованих), 441 т масла вершкового, 209 т сиру свіжого неферментованого (недозрілого і невитриманого; уключаючи сир із молочної сироватки та кисломолочний сир), 1,6 тис.т сирів жирних, 10,5 тис.т борошна, 4,5 тис.т круп, 2,3 тис.т хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання, 434,5 тис.дал горілки з вмістом спирту не більше 45,4%, 56,5 тис.дал пива солодового (крім пива безалкогольного і пива з вмістом алкоголю не більше 0,5%), 257,8 тис.дал напоїв безалкогольних.

На підприємствах текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів індекс промислової продукції становив 109,4%. За січень 2017р. вироблено 2,1 тис пальт та плащів тощо жіночих та дівчачих, 9,2 тис жакетів та блейзерів (крім трикотажних) жіночих та дівчачих, 4,5 тис суконь (крім трикотажних) жіночих та дівчачих, 7 тис блузок, сорочок та батників (крім трикотажних) жіночих та дівчачих.

У виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності випуск промислової продукції збільшився на 25,1%. Вироблено 38 м2 вікон та їх рам, дверей балконних та їх рам, дверей та їх коробок та порогів з деревини, 1,3 тис.т паливних брикетів та гранул з деревини та іншої природної сировини, 837 т коробок та ящиків з паперу або картону гофрованих.

На підприємствах з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції випуск продукції зменшився на 48,6%. У січні 2017р. менше випущено сечовини, фарб та лаків на основі акрилових або вінілових полімерів, у водному середовищі, аміаку безводного, нітрату амонію (крім у таблетках, подібних формах або упаковках вагою 10 кг і менше), смол амінових інших, смол фенольних та поліуретанів у первинних формах.

У виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів випуск промислової продукції скоротився на 7,1%.

У виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції обсяг промислової продукції зменшився на 2,6%.

На підприємствах металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання індекс промислової продукції становив 157,3%.

У машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, індекс промислового виробництва становив 139,9%. Збільшився випуск трансформаторів електричних; інструментів для вимірювання електричних величин без записувального пристрою; обладнання завантажувального, спеціально призначеного для використання у сільському господарстві; розпушувачів та культиваторів; обладнання промислового для виробництва хлібобулочних виробів (крім печей хлібопекарських та тісторозкочувальних машин); обладнання для екстрагування чи виробництва тваринних або нелетких рослинних жирів чи олій; обладнання промислового для перероблення м’яса або птиці.

У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря виробництво зменшилось на 8,4%. У січні 2017р. вироблено 168,2 млн.кВт·годин електроенергії, що на 18,1% більше ніж у січні 2016р., відпуск теплоенергії зменшився на 9,0%.

Від Author

Коментарі закриті.