Користувачі будь яких Android-гаджетів, що обладнано дактилоскопічним сканером, відтепер можуть заходити в додаток і підтверджувати оплату не тільки паролями, а й відбитками пальців. Як повідомили в банку, таку функцію реалізовано в оновленій версії додатка.

«Privat24 був одним з перших мобільних банків Європи, в якому було запроваджено технологію розпізнавання відбитків пальців, – говорить керівник Центру електронного бізнесу ПриватБанку Сергій Харітіч. – Сьогодні ми відкрили цю технологію для всіх власників сучасних смартфонів. Авторизація відбитком пальця не лише дозволяє проводити платежі в Privat24 швидше, а й додатково захищає власника смартфону від несанкціонованого доступу до його рахунків».

З 2014 року технологію розпізнавання відбитків пальців у Privat24 було реалізовано для власників iPhone, трохи пізніше – для власників гаджетів Samsung (починаючи з моделі Galaxy S5).

Privat24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та країн СНД – станом на 1 січня його встановили понад 5,5 млн користувачів смартфонів. Електронним банком Приват24 користуються 9,3 млн жителів України. Найпопулярніший в Україні мобільний банк Privat24 найближчим часом стане базою для розвитку загальнонаціональних і регіональних цифрових сервісів (електронний квиток, картка городянина) та інших проектів smart country.

Від Author

Коментарі закриті.