Популярність купівлі залізничних квитків через сайт bilet.pb.ua, Приват24, а також мережу відділень електронних залізничних квитків з QR-кодом росте серед черкасців. За цю зиму черкасці купили більше 6 тисяч білетів на потяги за допомогою сервісів ПриватБанку.

Цієї зими черкасці вподобали направлення Черкаси-Львів, майже третина проданих банком квитків були саме до Львову. Наступними за рівнем запиту й купівлі серед містян були квитки в напрямку Дніпра, Києва та Запоріжжя.

Зручність для клієнтів очевидна. Такі квитки не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного проїзного документа або збережену копію квитка на смартфоні, планшеті або ноутбуці. Якщо з якоїсь причини роздруківка квитка відсутня, ідентифікатором квитка можуть виступити паспортні дані пасажира. Час купівлі квитка скорочений до мінімума.

«Електронний квиток неможливо втратити, його можна купити не тільки собі, але й друзям або близьким, зазначивши під час бронювання дані пасажира та переслати квиток з QR поштою, – говорить керівник напрямку Платежів та переказів Черкаської філії ПриватБанку Володимир Добровольский. – Можливості сервісу припускають і ще одне нововведення. Якщо прямий маршрут існує, але всі квитки на нього вже продані, система виконує підбір маршруту з пересадкою. І ще, якщо все ж місць на відповідний потяг немає, клієнт може залишити заявку і в разі, якщо місце з’явиться (хтось із пасажирів здасть квиток або викупить бронювання), то оператор банку передзвонить клієнтові і запропонує викупити квиток, що  з’явився».

У ПриватБанку купити цифрові квитки на будь-які залізничні напрямки можна за декілька хвилин через спеціальний сайт bilet.pb.ua, Інтернет-банк Приват24 та відділення ПриватБанку. Також у банку працює спеціальний цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700.  Окрім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

Електронні квитки містять повний обсяг інформації – 20-розрядний номер проїзного документа, прізвище та ім’я пасажира, а також унікальний ідентифікатор договору на перевезення (напрямок, дату відправлення, номер поїзда, вагону, місця тощо).

Від Author

Коментарі закриті.