У Черкаській області порівняно з січнем-листопадом 2015 року збільшилося виробництво олії соєвої нерафінованої та її фракцій у 7, 5 разів. Про це повідомили у Головному управлінні статистики у Черкаській області.

Серед випуску основних видів продукції порівняно з січнем-листопадом 2015 року також зросло виробництво: маргарину і жирів харчових подібних – у 2,1 раза, продуктів молоковмісних – у 1,6 раза, овочів (крім картоплі), фруктів, горіхів, грибів та інших їстівних частин рослин, приготовлених чи консервованих з доданням оцту чи оцтової кислоти – на 20,0%, м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 9,6%, овочів консервованих натуральних – на 9,4%, напоїв безалкогольних – на 8,5%, м’яса свиней свіжого чи охолодженого – на 6,5%, вод натуральних мінеральних негазованих – на 6,2%.

Водночас скоротився випуск: молока і вершків сухих – на 58,7%, соків фруктових та овочевих (крім сумішей) – на 44,1%, лікерів та інших спиртних напоїв (крім спиртів дистильованих з вина виноградного, вичавок винограду або фруктів; віскі, рому, тафії, джину, ялівцевої настоянки, горілки з вмістом спирту не більше 45,4%, спиртів дистильованих із фруктів) – на 40,5%, борошна – на 32,6%, риби переробленої чи консервованої в інший спосіб, крім готових страв із риби – на 31,7%, масла вершкового – на 22,3%, виробів ковбасних – на 19,2%, хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання – на 17,9%, вод натуральних мінеральних газованих – на 16,5%, м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого – на 9,5%, печива солодкого і вафель – на 8,1%, олії соняшникової нерафінованої та її фракцій (крім хімічно модифікованих) – на 7,1%.

Від Author

Коментарі закриті.