Колектив КП «Черкасиводоканал» висловлює щиру вдячність міському голові Анатолію Бондаренко та депутатському корпусу за виділення коштів з міського бюджету на придбання проливної установки, яка використовується при повірці лічильників діаметром 15 мм. Про це “Економіка Сьогодення” дізналась від прес-служби Черкасиводоканалу. 

Варто нагадати, що з 1 лютого 2016 року для КП «Черкасиводоканал» стало обов’язком проводити повірку лічильників для споживачів, які користуються тарифом з використанням внутрішньобудинкових систем.

Нажаль, та проливна установка, що була на підприємстві, не могла забезпечити в повному обсязі вчасну повірку лічильників, що визивало справедливі нарікання споживачів.

При затвердженні тарифів, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг не включила в інвестиційну програму КП «Черкасиводоканал» кошти на придбання вищезазначеної установки. Тому, підприємство не могло придбати обладнання власними силами.

Хотілось би наголосити, що кожна інвестиція яка виділяється з міського бюджету, є підтримкою громади і стримує підвищення тарифів.

Крім того, депутатським корпусом виділено кошти підприємству на придбання дизельної, надзвичайно економної мотопомпи в комплекті з трубами для відкачки каналізаційних стоків та зливових вод.

В свою чергу, КП «Черкасиводоканал» не стоїть осторонь проблем міста. При значних опадах та надзвичайних ситуаціях, підприємство допомагає боротися з підтопленнями перекачуючи зливові води.

Від Author

Коментарі закриті.