Дорожники Черкаської області закінчують підготовку до роботи в зимовий період. Про це “Економіка Сьогодення” дізналась від прес-служби САД у Черкаській області.

Щоб зустріти зиму на належному рівні, активно проводяться роботи по заготівлі протиожеледних матеріалів. Зокрема, філіями ДП «Черкаський облавтодор» заготовлено 4,8 тис. тонн технічної солі, – зазначив в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко.

За його словами, в повному обсязі заготовлено майже 42 тис. тонн протиожеледних сумішей.

Техніка для зимового утримання автодоріг в Черкаській області підготовлена на понад 90%: 84 піскорозкидувача, 7 солерозподілювачів, 42 навантажувача, 26 автогрейдерів, 5 роторних снігоочищувачів, 220 одиниць навісного обладнання та відвалів та 79 одиниць іншої снігоочисної техніки. Крім того, виготовлено та відремонтовано 4500 засобів пасивного снігозахисту.

До виконання робіт по зимовому утриманню доріг в Черкаській області також планується залучати дорожню техніку інших організацій з якими укладено 20 угод.

Окрім того, завершено ремонт та підготовка лінійних і виробничих приміщень, котелень, пунктів обігріву. Для стабільної роботи у зимовий період створено необхідний запас паливно-мастильних матеріалів.

Для аварійного ямкового ремонту в осінньо-зимовий період заготовлено 620 тонн асфальтобетонних сумішей.

Для відстою транспорту під час ускладнення погодних умов буде задіяно 42 майданчика, в т.ч., 31 в смузі відведення автодоріг.
Роботи по підготовці до зими в Черкаській області продовжуються.

Від Author

Коментарі закриті.