У черкаській музичній школі № 5 відкрили оновлену концертну залу.
На відкриття завітали представники департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, громадськість, викладачі, батьки та вихованці. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

 
Привітала присутніх з культурною подією в нашому місті директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова, яка розповіла, що на майбутнє планують закупити музичні інструменти, комп’ютерну техніку  та оновити внутрішні приміщення школи й висловила подяку викладачам, які навчають талановиту молодь нашого міста.
За словами начальника управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Валентини Шепецької, міська влада приділяє увагу культурним осередкам нашого міста і приємно, що цього разу це стосується віддалених від центру приміщень, адже школа розташована у мікрорайоні Хімселище. Востаннє у школі робили ремонт котельні у 2007 році, і ось цього року з міського бюджету спрямували близько 250 тисяч гривень на осучаснення за новітніми технологіями концертної зали. Оскільки є певний прогрес, то, звичайно, що й надалі плануються зміни на поліпшення умов для вихованців та викладачів школи, які примножують славу нашого міста.
Зі словами подяки від імені викладачів та вихованців звернулася директор музичної школи №5 Марина Хомік, яка зауважила на чудовій акустиці оновленої зали та її гарній обстановці.
Вихованці разом з викладачами подарували присутнім чудову театралізовану композицію за мотивами казки «Аліса в задзеркаллі», продемонструвавши свої вокальні та музичні таланти, заворожуючи грою на різних інструментах.

 

Від Author 2

Коментарі закриті.