Депутат Черкаської міської ради, генеральний директор ПАТ «Юрія» Олег Кашко вважає, що місто – це величезна «комуналка», оскільки одними із найперших необхідно вирішувати проблеми протікаючих дахів та розікрадених каналізаційних люків.

– 25 червня провів перший прийом на окрузі №26, що довірив мені стати своїм депутатом. Був приємно вражений першими відвідувачами – імпровізованою «делегацією» із 20 мешканців округу, які прийшли привітати із цією подією та подарували троянди, – констатував Олег Кашко. – Загалом, учора на прийомі побувало до 40 мешканців округу. Проблем у мікрорайоні дуже багато, переважно – у комунальній сфері: розкрадено люки на дорогах (навіть біля школи, де переходять дорогу діти), практично у всіх будинках течуть дахи. Притому, що нещодавно дахи було відремонтовано СУБами – а значить, роботу було проведено неякісно і без достатнього контролю. Стосовно ж люків на дорогах, то в багатьох містах їх почали виготовляти із пластику, завдяки чому люки залишаються цілими, а безпеці і водіїв, і перехожих нічого не загрожує. Я планую серйозно вивчити обидва питання і можливості їх вирішення, до чого обіцяю докласти усіх зусиль.

Я запевнив своїх виборців, що серйозно включаюсь у роботу і готовий прислухатись до їхніх побажань та прохань. Щосереди, із 18.00 до 20.00, я проводитиму особистий прийом у приміщенні КСН за адресою вул. Подолінського, 13. Крім того, будь-яку важливу інформацію можна повідомити за телефонами 38 31 30 та (067) 218 88 31.

Від admin

Коментарі закриті.