Аналіз стану промислової безпеки на Черкащині свідчить, що тенденція до зменшення рівня загального травматизму на робочому місці продовжує зберігатися. Та, на жаль, рівень смертельного травматизму за шість місяців нинішнього року збільшився і склав 7 випадків, тоді як у 2012 році за аналогічний період сталося 5 трагедій (+ 40%).

Як повідомила прес-служба територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Черкаській області, кількість випадків загального травматизму на підприємствах області за І півріччя 2013 року зменшилась у порівнянні з минулим роком на 3 особи – із 53 до 50 випадкі (-6 %).

Особливу увагу у І півріччі службою приділено питанню щодо запобігання травмування працівників під час виконання сезонних робіт. Територіальним управлінням організовано та проведено семінари-наради, круглі столи з керівниками суб’єктів господарювання з метою обговорення і вирішення проблем щодо забезпечення належного функціонування системи охорони праці на підприємствах АПК під час весняно-польових робіт в окремих районах області.

Від admin

Коментарі закриті.