Презентація нового туристичного маршруту Черкащини «Стежками натхнення» презентовано на Міжнародній туристичній виставці «Україна – подорожі та туризм».

За словами завідувача сектору іміджевої діяльності та розвитку туризму Анастасії Скрипченко, маршрут було розроблено до 200- річчя з Дня народження Тараса Шевченка, але він дозволяє не просто хронологічно розповісти про об’єкти, пов’язані з життям і творчістю Шевченка, а розкрити наш регіон, як край, в якому краса та неповторність природи заклали основу вишуканого тонкого творчого естетичного смаку художника і поета, а історія й культура цієї території – гартували дух, закладали жагу до боротьби.

Маршрут об’єднує між собою Національний заповідник «Батьківщина Тараса Шевченка», Корсунь-Шевченківський державний історико-культурний заповідник та Шевченківський національний заповідник. Навколо них зібрано  всю необхідну інфраструктуру , зокрема, заклади розміщення, заклади харчування та зелені садиби. Крім того, вся інфраструктура представлена в різних цінових діапазонах, аби залучити туристів різних соціальних статусів та категорій.

Презентація нового туристичного маршруту викликала велику зацікавленість серед туристичних операторів, що працюють на внутрішньому українському ринку, що позначилось на кількості запитів щодо участі в рекламному турі по маршруту. Між тим, не менша увага до черкаської експозиції була і з боку засобів масової інформації, що націлені на аудиторію потенційних туристів, особливо, видань Російської Федерації.

 

Від admin

Коментарі закриті.