ПриватБанк направить кошти, отримані від розміщення облігацій на європейських фінансових ринку, на кредитування економіки і українського бізнесу, в тому числі експортерів конкурентоспроможної на світових ринках продукції.

Крім того, як повідомили в банку, протягом року Приватбанк планує збільшити обсяги кредитування юридичних осіб та приватних підприємців через такий інструмент як “ліміт на рахунок” – це інструмент покриття касових розривів, які виникають у клієнтів на короткий час. Він надається без застав, на підставі розрахованих показників “за обігом”. Очікується, що загальна сума встановлених таким чином лімітів до кінця року становитиме 10 млрд гривень.

– Отримати доступний кредит у банку може вже сьогодні будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта, – говорить керівник напряму “Обслуговування малого та середнього бізнесу” ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Для цього достатньо користуватися рахунком у банку і іншими сучасними послугами”.

 

Від admin

Коментарі закриті.