ОВ “Полтавахліб” знизить вартість соціальних сортів хліба на 0,5 грн згідно домовленостям, досягнутим у середу з Полтавської облдержадміністрацією.

 – З представником власника” Формула смаку” досягнута домовленість про повернення з 31 січня 2013 оптово-відпускних цін на хліб простої рецептури (хліб білий – 0,55 кг, хліб поживний подовий – 0,7 кг) виробництва ТОВ” Полтавахліб “до попереднього рівня, – йдеться в повідомленні прес-служби облдержадміністрації.

Як повідомлялося, “Полтавахліб”, яке працює під торговою маркою «Формула смаку» і представлене ​​8-ма хлібзавод в чотирьох регіонах: Черкаській, Полтавській, Кіровоградській та Миколаївській областях, підвищило ціну на соціальний хліб «цеглинка білий» на 19,6% (майже на 50 копійок) – до 2,99 грн за буханець вагою 550 грам.

Однак Антимонопольний комітет заявив, що “Полтавахліб” забезпечений сировиною та підстав для підвищення вартості соціальних сортів хліба в Полтаві немає. Підприємство піддали комплексної перевірки (14 служб), попередні результати свідчили, що на підприємстві є певні порушення.

Влітку 2012 року виробники хліба та хлібобулочних виробів Полтавської області підписали Меморандум про взаєморозуміння, який передбачає збереження в області стабільної цінової ситуації на хліб та хлібобулочні вироби в плині маркетингового 2012-2013 роки.

Як повідомляє Интерфакс-Украина, також досягнуто домовленості з керівництвом ТОВ “Кременчугхлеб” і ТОВ “Комсомольскхлеб” про поступове незначне підвищення оптово-відпускних цін на окремі види хліба, в тому числі і простої рецептури, в межах цінового коридору, передбаченого Меморандумом.

Від admin

Коментарі закриті.