За інформацією управління містобудування та архітектури облдержадміністрації наразі тривають роботи з реконструкції площі Слави і встановлення стели Героїв на честь воїнів-визволителів. Про це повідомляє управління інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ облдержадміністрації.

Генпідрядником для розробки проектно-кошторисної документації (а саме робочих креслень) на «Реконструкцію з комплексним благоустроєм вулиці Кірова (між бульваром Шевченка та вулицею Хрещатик) та площі Слави і Пагорба Слави з улаштуванням зон відпочинку для громадян і елементів благоустрою»Слід зазначити визначено ПП «Творча майстерня «Архітектура», яке очолює директор Сергій Фурсенко.

– Нині тривають роботи з реконструкції саме площі Слави і встановлення стели Героїв, – зазначає заступник начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Віктор Болотов.

Як повідомляють в управлінні, на перший етап роботи виділено 45240 грн., орієнтовна ж вартість виготовлення гранітної продукції становить 100 тис.грн, вартість будівельних робіт – 1500 тис. грн.

Роботи з реконструкції планується завершити до Дня Перемоги.

Від admin

Коментарі закриті.