Третій рік поспіль банк спільно з Міжнародним благодійним фондом «Лікар.Iнфонд» на новорічні свята дарує вихованцям дитячих будинків та інтернатів нові спортивно-ігрові майданчики.

 

 

Вже цієї весни 700 дітлахів з 6 дитячих будинків зможуть проводити своє дозвілля на нових гойдалках, турніках, та гірках. Спортивно-ігрові майданчики будуть встановлені у Чернігові, Луганську, Сумах, Черкаській, Івано-Франківській та Харківській областях.

«Вперше ми вирішили зробити такий подарунок малюкам у розпал кризи 2009 року. Для банку, як і багатьох інших компаній, це був складний час. Але ми розуміли, що поруч з нами є ті, хто потребує турботи й уваги, ті, кому чекати допомоги просто немає звідки. І в першу чергу це діти, позбавлені піклування рідних людей. Саме тоді банк вирішив замість купівлі новорічних сувенірів для клієнтів, зробити справжній подарунок малюкам – побудувати сучасні майданчики, де діти зможуть проводити активне вуличне дозвілля, отримуючи такі необхідні їм позитивні емоції та турботу», – розповів Голова Правління УкрСиббанку BNP Paribas Group Філіп Жоанье.

Сьогодні завдяки проекту «Розумна благодійність» вже понад 1600 малюків грають на безпечних майданчиках. За два роки банк облаштував 16 спортивно-ігрових комплексів для дитячих будинків у різних куточках України. До цього майданчики були відсутні або перебували в аварійному стані, й грати на них було просто небезпечно.

«Цього року ми побудуємо нові ігрові комплекси, як в обласних, так і районних центрах. Нам важливо, щоб навіть у невеликому містечку діти, які навчаються і живуть у дитячих будинках, притулках та інтернатах відчули, що про них піклуються, що вони потрібні», – продовжив Філіп Жоанье.

 

З інформацією офіційного сайту «УкрСиббанк»

Від admin

Коментарі закриті.