герб

Днями в рамках реалізації другої фази Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» на Черкащині обласною комісією, що складалася з представників облдержадміністрації, облради, незалежних експертів, координаторів проекту проведено огляд районних ресурсних центрів громад області, що відіграють важливу роль в успішному впроваджені Проекту.


Вищезгадана обласна комісія відвідала районні ресурсні центри дев’ять районів-учасників другої фази проекту, а саме: Звенигородський, Катеринопільський, Лисянський, Маньківський, Христинівський, Шполянський, Уманський, Корсунь-Шевченківський, Смілянський райони.
Діяльність районних ресурсних центрів громад оцінювалася за наступними критеріями: інституційна спроможність, інформаційна діяльність та ефективність роботи, адже основне завдання таких ресурсних центрів – це надання всебічної допомоги пілотним громадам у реалізації їх проектних ініціатив і сприяння розбудові сільських громад.
Результати огляду будуть оголошені 24 лютого 2012 року.

За інформацією Головного управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин облдержадміністрації

Від admin

Коментарі закриті.