Учні Черкаської гімназії №9 стали фіналістами всеукраїнського конкурсу «Клас майбутнього» від ЮніорБанку. Гімназисти мають рекордну по країні кількість карт “Юніора”, що є однією з умов участі в конкурсі. Про це “ЕС” повідомили у прес-службі ПриватБанку м.Черкас.

– Черкаська Гімназія №9 видала грандіозні показники по кількості карт Юніора серед конкурсантів України. Майже у кожного учня 8-10 класів є така карта, – каже Андрій Вовченко, керівник Напрямку ЮниорБанк у Черкаській області. – Проходячи через шкільний турнікет на вході, дитина користується карткою, і батькам одразу приходить безкоштовне смс із зазначенням часу. Про те, що дитина отримала харчування у шкільній їдальні, а не у місцевому ларьку, батькам також повідомить смс при розрахунку нашою карткою. Це дуже зручно як батькам, так і дітям.

Головний приз конкурсу устаткування інтерактивного класу школи – інтерактивна дошка ZnayBoard, робоче місце вчителя ZnayBook, система управління класом Mythware, роутер, проектор та 20 планшетів ZnayPad. Цей конкурс ЮніорБанк проводить спільно з компанією “Електронні освітні системи”.

– Я дуже пишаюся нашою гімназією, що ми в лідерах і це, мені здається, дуже прогресивний конкурс, – каже школярка Валерія. – А користування карткою Юніора дуже зручне. Я навіть можу десь зекономити гроші. Мені подобається, що розрахунки проходять без комісії.

Електронну прогресивність школярів вирішили заохотити працівники ПриватБанку. Для цього влаштували гімназистам екскурсію центральним банковським відділенням.

Директор Черкаської філії ПриватБанку Віктор Шуршин завзято розкривав гімназистам всі тонкощі банківської роботи, розповідав про цікавинки та нюанси банківського життя. Безліч питань задали школярі – про сучасні технології банку, електронні платежі, будні та свята банкірів, але головне, що школярі побачили на власні очі, що робота в банку – це не лише цікаво, але й перспективно.

Екскурсія банком не лишила байдужим нікого. Школярі «засипали» працівників банку питаннями, особливо коли їм дозволили оглянути інкасаторське авто. Декому такий банківський «майстер-клас» навіть допоміг визначитися із майбутньою професією.

– Мене дуже вразило те, скільки є обов’язків у людей, те, як вони проводять вільний час, це було дуже цікаво, – каже школяр Сергій. – Ця екскурсія допомогла мені остаточно визначитися. Насправді, я замислився про навчання в якійсь банківській академії.

Карта ж Юніора дозволить гімназистам вже зараз отримувати перші ази фінансової освіти.

Всі конкурсанти з нетерпінням очікують підсумку конкурсу, який відбудеться 16 червня 2014. Переможці будуть оголошені нашому сайті http://promos.privatbank.ua/classfuture/lang/uk.

Школярі Гімназії №9 мають всі шанси перемогти у всеукраїнському конкурсі «Клас майбутнього» та отримати головний приз – обладнання сучасного комп’ютерного класу. Таке оновлення забезпечить якісну інформаційну освіту ще не одному поколінню школярів.

Від admin

Коментарі закриті.