У багатьох черкаських магазинах не дотримуються заходів безпеки при карантині. Про це заявив голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар під час сьогоднішнього брифінгу, який проводився спільно з міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком.

“Я об”їхав магазини Черкас і побачив, що у багатьох не дотримуються карантинних заходів. Ми рекомендували, аби у магазинах не було скупчення людей (1 покупець на 10 кв. метри). Проте у багатьох магазинах на касах люди стоять близько один до одного, буквально дихаючи один одному у спину. Немає спеціальних розміток, які б фіксували дистанцію у 1,5 метрів. У деяких магазинах продавці обслуговують покупців без масок”, – повідомив Роман Боднар.

Він зауважив, що в області будуть вжиті заходи до порушників карантинного режиму. На це відповідно будуть реагувати правоохоронні органи та фахівці  Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Днями працівниками  Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області було перевірено ринок Кам”янки, до порушників застосовані заходи впливу.

Від admin

Коментарі закриті.