Виконавчий комітет Черкаської міської ради  ухвалив рішення про порядок фінансування видатків з міського бюджету у 2020 році до затвердження розпису міського бюджету на 2020 рік.

Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Тетяна Харенко повідомила, що з прийняттям цього рішення з січня щомісячні видатки міського бюджету на 2020 рік (крім видатків за рахунок субвенцій з інших бюджетів, видатків за рахунок власних надходжень бюджетних установ) з урахуванням обсягів медичної та освітньої субвенції з державного бюджету у межах 1/12 від обсягу видатків.

Міський голова Анатолій Бондаренко наголосив, що це – необхідний крок, аби Черкаси мали змогу повноцінно функціонувати з нового року: здійснювати платежі за комунальні послуги, виплачувати заробітні плати вчителям, лікарям та інших працівникам бюджетних установ, забезпечувати усі необхідні першочергові видатки. Оскільки сьогодні під час сесійного засідання Черкаської міської ради депутати не проголосували за міський бюджет на 2020 рік. Відповідний проект рішення не набрав необхідної кількості голосів.

Тож до моменту ухвалення міськими обранцями головного кошторису Черкас на 2020 рік  фінансування усіх видатків здійснюватиметься згідно з тимчасовим розписом міського бюджету.

Від admin

Коментарі закриті.