Маючи велике бажання знайти постійну роботу, уманчанка Оксана Гончарук, маючи інвалідність ІІI групи, звернулася до районної філії Черкаського обласного центру зайнятості. Роботу жінка шукала таку, що буде підходити їй за станом здоров’я. До звернення в службу зайнятості, Оксана працювала овочівником та мала професійний досвід роботи у галузі тваринництва.

Відвідавши семінари з техніки пошуку роботи та отримавши ряд фахових консультацій кар’єрного радника, жінка вирішила здобути фах продавця продовольчих товарів. Професійне навчання було організовано на замовлення місцевого підприємця Олександра Руденко, який є власником магазину.

Навчання пройшло швидко та цікаво, а практичні навички жінка опанувала безпосередньо в магазині. Отримавши свідоцтво про здобуття робітничого фаху, Оксана отримала офіційну роботу у рідному селі.

Фахівці служби зайнятості докладають максимум зусиль, щоб допомогти у працевлаштуванні людям з особливими потребами та не залишити їх наодинці зі своїми проблемами, і приходять на допомогу тим, хто бажає працювати.

Про це інформує Уманська районна  філія обласного центру зайнятості.

Від admin

Коментарі закриті.