Міська влада продовжує дбати про комфорт мешканців мікрорайонів Черкас, упорядковуючи прилеглі території, а також – здійснюючи послідовну роботу з реконструкції вуличного освітлення. Це є одним з пріоритетів у роботі команди міського голови Анатолія Бондаренка.

 Освітлені вулиці, пішохідні переходи, спуски та прибудинкові території є запорукою безпеки, комфорту та зручності черкасців. А це – є головною метою нашої роботи. Нині такі позитивні перетворення торкнулись Південно-Західного району, де працівники КП «Міськвітло» встановили 20 електроопор, які суттєво покращили стан вуличного освітлення у цьому районі, та замінили старі натрієві лампи на сучасні світлодіодні світильники. Відповідна робота  здійснюватиметься й в інших районах Черкас, – наголосив Анатолій Бондаренко.

Як розповів директор КП «Міськсвітло» Віталій Терьохін, оновлення дворового освітлення завершилася за адресами: вулиця 30-річчя Перемоги, будинки 28, 30, 32 та 34.

За його словами, крім встановлення нових електроопор, 7 натрієвих лапм замінили на 28 LED-світильників потужністю 40 Вт.  Така реконструкція  дасть можливість зекономити міському бюджету  майже  60 тисяч гривень  впродовж наступних п’яти років.

 Ми робимо все задля комфортного життя черкасців у вечірній період та водночас економимо кошти міського бюджету. Перевагою LED-світильника є висока та якісна характеристики світла. Для світлодіодів характерна висока яскравість, ефективне розсіювання світла, відсутність ефекту засліплення, пульсації та мерехтіння. У комплексі усе це – комфорт для містян. Не менш важливим є і те, що світлодіодні світильники можуть працювати довше, в середньому 50 тисяч годин. При цьому якість освітлення не погіршується, – наголосив Віталій Терьохін.

Від admin

Коментарі закриті.