У жовтні  представники Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості взяли участь в засіданні «круглого» столу на тему «Якісна профорієнтаційна робота з молоддю – майбутнє суспільства». Про це інформує Золотоніська міськрайонна філія обласного центру зайнятості.

Захід проходив на території ПрАТ «Золотоніського машинобудівного заводу» і мав на меті обговорення актуальних питань профорієнтації молоді, популяризації робітничих професій та переваги працевлаштування в Україні. На засідання зібралися директори шести загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл міста Золотоноша, представники обласних ВУЗів, Золотоніського професійного ліцею та Коледжу ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету.

До учасників заходу звернувся директор машинобудівного заводу Станіслав Лимарь:

«ПрАТ «Золотоніський машинобудівний завод» входить до складу холдингу ПрАТ «DHM Group» і є одним з найбільших у світі виробником гідравлічного обладнання для металургійних підприємств. За 25 років роботи  ми сформували стабільний фундамент для розвитку. Саме зараз, в зв’язку з розширенням виробництва, запрошуємо молодь в наш дружній колектив».

Заступниця директора Золотоніської міськрайонної філії Наталія Дворник у свою чергу  наголосила, що ситуація, яка склалася на ринку праці міста, демонструє дисбаланс між попитом та пропозицією робочої сили. Виправити ситуацію допоможе чітка співпраця служби зайнятості з навчальними закладами, роботодавцями соціальними партнерами, спрямована на професійну орієнтацію молоді.

Після закінчення заходу всі учасники взяли участь в професіографічній екскурсії, організованій працівниками підприємства, та окреслили подальшу співпрацю з питань   профорієнтації.

Від admin

Коментарі закриті.