Багатьох черкасців непокоїть те, що вулицями міста вільно пересуваються великі вантажні автомобілі, спричиняючи руйнування дорожнього покриття і тріщини у будівлях.  Про це свідчить низка петицій з проханням заборонити рух таких вантажівок, які реєструють громадяни на сайті Черкаської міської ради.

Низку таких петицій розглянули сьогодні на засіданні бюджетної комісії Черкаської міської ради.

«На кожному в`їзді у місто Черкаси розміщені знаки «Рух вантажного транспорту заборонено». Проте водії його не дотримуються», – зауважив заступник директора департаменту ЖКК  Сергій Отрешко.

«Проте це питання дійсно турбує черкаську громаду, адже люди через петиції просять міську владу врегулювати це питання», – зазначив депутат Роман Діскант.

«Великі фури постійно рухаються містом, наприклад, вулицею Чорновола та Надпільною, розбиваючи дорожнє покриття», – додав його колега Ігор Кривошеєв.

«Пропоную підготувати звернення від бюджетної комісії Черкаської міської ради до патрульної поліції з проханням посилити контроль за дотриманням вимог правил дорожнього руху щодо заборони руху великовагового транзитного транспорту вулицями міста. Адже це питання саме їхньої компетенції», – підсумував голова бюджетної комісії Юрій Тренкін.

Від admin

Коментарі закриті.