Центр надання адміністративних послуг, що у м.Черкаси, найближчими днями запрацює по-іншому.

Про це Економіка сьогодення повідомив керівник Черкаського міського Центру надання адміністративних послуг Руслан Дмитренко.

 

 

“Реалізація цього проекту – це важлива справа. Запис online, телефоном чи «вживу» до “електронної черги” дозволятиме відвідувачам записатись на прийом до адміністраторів у зручний для них день та на точно визначений час. Це дасть можливість збільшити ефективність надання адміністративних послуг та уникнути великих черг, на які нині скаржаться черкасці”, – розповів Руслан Дмитренко.

 

Спеціальна програма для обслуговування відвідувачів Черкаського ЦНАПу, що змінить організацію роботи установи, уже протестована і найближчими днями буде запроваджена.

“Після запису в черзі відвідувачу залишається лише вчасно прийти до спеціаліста. Запізнення більше трьох хвилин не допускається. Далі спеціаліст приймає наступного відвідувача”, – пояснює Руслан Дмитренко.

Якщо ж ви записались у чергу, але обставини змінилися і ви не можете відвідати ЦНАП у вибраний день, то скасуйте заявку та дайте можливість іншим скористатись послугою.

 

Від admin

Коментарі закриті.