27 будинків Черкас на сьогодні й досі залишаються без тепла. Про це заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу Андрій Наумчук повідомив під час оперативної наради міського голови з питання теплопостачання в місті. Про це інформує прес-служба Черкаської міської ради.

В нараді також взяли участь заступник міського голови Людмила Бордунос, керівники теплопостачальних підприємств, структурних підрозділів мерії та управляючої компанії «Нова якість». Головна причина відсутності тепла в домівках жителів Черкас – це пориви тепломереж, строк експлуатації більшості яких уже вичерпано.

– Стан теплових мереж у місті на сьогодні дійсно складний. Нині маємо 4 пориви. Над їхньою ліквідацією без вихідних у постійному режимі працює шість бригад. Сьогодні-завтра плануємо їх ліквідувати. Ще пару днів потрібно для усунення несправностей на мережах водопостачання. Проте хочу наголосити, що більшості теплових мереж у місті понад 35 років. Якщо ми найближчим часом не почнемо їх замінювати, матимемо реальну проблему, – повідомив директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась.

Та попри запевняння керівників теплопостачальних підприємств та управительської компанії в тому, що вони працюють у посиленому режимі над ліквідацією всіх несправностей, міський голова Черкас Анатолій Бондаренкойвкрай незадоволений.

– Складається враження, що мені як міському голові доведеться скоро очолити боротьбу жителів міста за тепло у їхніх домівках. Мені набридло слухати і читати про те, що люди мерзнуть. Тому прошу всіх відповідальних об’єднати зусилля і до кінця тижня подати тепло у всі будинки. Я розумію, що стан мереж незадовільний, розумію, що спрогнозувати пориви неможливо, але всі строки вже вичерпано. У четвер чекаю на інформацію і, сподіваюся, вона буде позитивною для жителів нашого міста. Інакше будемо переглядати кадрові призначення, – наголосив Анатолій Бондаренко.

 

Від admin

Коментарі закриті.