З початку осені в Уманській дитячій лікарні розпочався ремонт даху за кошти міського бюджету. Заради комфорту маленьких пацієнтів на ремонт покрівлі виділено 428 тисяч гривень. Про це повідомляють в Уманській міській раді.

Довгий час у закладі протікав дах, тому керівництво звернулося до міського голови.

Головний лікар дитячої лікарні Олександр Максютов каже, що минулої зими в зв’язку з сильними опадами вода протекла на 4-й поверх будівлі. Там розташоване відділення для лікування дітей молодшого віку. Вийшли з клопотанням на органи місцевої влади і були виділені кошти на ремонт покрівлі.

Багато палат лікарні довелося закрити, бо там діти почувалися некомфортно. Тому співробітники дуже задоволені, що розпочався ремонт покрівлі. І сподіваються, що до кінця року все буде зроблено.

«Новітні технології забезпечують покрівлі герметичність, вогнестійкість, цілісність і довговічність», – пояснює провідний спеціаліст відділу ЖКГ Костянтин Слепньов. Буде виконано заміну 720 метрів покрівлі на мембранну. Це захистить покрівлю від протікання ефективніше, ніж при використанні руберойду».

Від admin

Коментарі закриті.