У м.Умань відкрився новий офіс компанії «Бізон-Тех». Це 27-й філіал в Україні. Відкриття офісу дозволить вийти компанії на новий рівень надання послуг та збільшити оперативність реагування.

Як пише Економіка сьогодення, про це повідомляє Тракторист

За словами керівника Уманського регіонального підрозділу Сергія Крижанівського, філіал надаватиме споживачам повний комплекс послуг:

  • агрономічно-консультативні;
  • лабораторні;
  • продаж ЗЗР, насіння, мікродобрив, основних добрив;
  • здійснюватиме закупку с/г продукції;
  • продаж причіпної і самохідної техніки    .

«Компанія «Бізон-Тех» є потужним дистриб’ютором взагалі в рамках України. Ми прагнемо донести людям правильні технології, оскільки зі зміною клімату та умов у наших постачальників змінюються продукти: і насіння покращене, і більш вдосконалені препарати. Не всі господарства про це знають. Тому наше завдання донести до людей нові технології, нові препарати, нові гібриди», — додав Сергій Крижанівський.

Також він зауважив, що в Уманське представництво буде співпрацювати на рівні і з великими господарствами, і з дрібними фермерами, і з одноосібниками.

«В нас є такі райони де збільшилась кількість дрібних фермерів, з якими не співпрацюють великі компанії. Ми хочемо започаткувати відкриття сервісного центру саме для невеликих господарств та одноосібників, де ми надаватимемо консультації з підбору продуктів, а також їх продаж безпосередньо зі складів. Не просто продали товар, а надали якісну консультацію та допомогли з вибором», — повідомив Сергій Крижанівський.

Від admin

Коментарі закриті.