За 9 місяців цього року черкащани придбали в кредит 102 автівки загальною вартістю 20,5 млн грн.

Як повідомила Економіка сьогодення PR-менеджер ПриватБанку Черкаського та Вінницького регіонів Наталія Макаренко, серед придбаних автівок нових, з автосалону, придбано 14 шт., а от серед вживаних – 88 шт. У якості авто з нульовим пробігом найпопулярнішими виявилися – SUZUKI та TOYOTA. А от серед вживаних авто найбільший попит мають – RENAULT.

Основною перевагою співпраці з ПриватБанком є можливість придбати нові автомобілі на акційних умовах. Завдяки партнерським угодам між ПриватБанком та автосалонами клієнти фінустанови мають змогу придбати авто в кредит із мінімальними відсотками. Toyota, Nissan, Citroёn, Peugeot, Renault, Mazda, Suzuki та інші – відтепер навіть найвибагливіші клієнти ПриватБанку можуть обрати новеньке авто на акційних умовах від 0,01% річних. Число партнерів банку постійно розширюється, завдяки чому щомісяця збільшується модельний ряд автомобілів, що можна придбати за привабливими відсотками.

Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди, безвідсоткова розстрочка на КАСКО, що діє весь строк угоди, оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність прихованих комісій тощо.

“Для купівлі автомобіля досить обрати модель у дилера або фізичної особи та внести аванс, – розповів  керівник Бізнесу споживчого кредитування Черкаського ГРУ ПриватБанку Володимир Ридван. – Рештою питань щодо купівлі та оформлення автомобіля займається банк. Програма передбачає кредитування автомобілів на термін до 7 років. Максимальна сума кредиту – 1 500 000 гривень. Мінімальний початковий внесок – 10 %”.

Важливо, що відсоткова ставка фіксована на весь період кредиту.

Для прихильників вживаного авто банк також пропонує умови кредитування. Умови програми поширюються на вживані автомобілі (не старше 15 років), вартість яких необмежена (враховуючи легкові авто, мікроавтобуси до 18 місць, вантажівки вантажністю до 1,6 тонни). Скористатися програмою “Авто в розстрочку” можуть клієнти віком від 22 до 60 років (фізособи, пенсіонери, ФОП). Обмежень щодо найманих, офіційно і неофіційно працевлаштованих осіб немає.

“Кредити видаються лише в гривні, – продовжує Володимир Ридван. – Для фізичних осіб, на вживані автівки, діє єдина процентна ставка – 24.9%. Мінімальний термін кредиту -1 рік, максимальний – до 5-ти років. Страхування авто при сплаті 25% по вживаному авто – добровільне”.

Всі турботи, пов’язані з оформленням документів в органах держреєстрації ПриватБанк бере на себе. Клієнту залишається лише підписати договір і вже незабаром у нього в руках будуть ключі, техпаспорт і номера власного автомобіля.

Ознайомитися більш детально з акційними умовами, подати заявку та отримати попереднє рішення по розстрочці можна за посиланням pb.ua/avto, завітавши у відділення ПриватБанку.

Від admin

Коментарі закриті.