Смілянським міськрайонним центром зайнятості постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед роботодавців щодо можливості оперативно знайти необхідних фахівців, пише Економіка сьогодення.

Смілянин Роман Котляренко – підприємець-програміст, у минулому працював на тимчасових роботах та самостійно опановував нову професію.

«Уже десять років як я став фахівцем з програмування. Сам купував різноманітну літературу і ретельно вивчав її. Перших замовників шукав на онлайн-ресурсах для фрілансерів», – згадує Роман.

Нині серед його замовників американська компанія, яка обслуговує медичну галузь. Підприємець анонсує, що компанія, з якою він співпрацює, збирається відкривати представництво в Україні. Чоловік планує звертатися до центру зайнятості за допомогою у пошуку необхідних фахівців.

Директорка Смілянського міськрайонного центру зайнятості Тетяна Сумська зазначає: «Ми запрошуємо роботодавців співпрацювати з нами. Щоб якомога швидше знайти необхідних працівників, ми використовуємо всі сучасні методи комунікації з шукачами роботи: інтернет, соціальні мережі, мессенджери. З Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття виділяються кошти на перспективні бізнес-проекти безробітних. Підприємства, які створюють нові робочі місця для таких громадян, працевлаштовують їх та отримують компенсацію – фактичне зменшення розміру єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. З нами співпрацювати вигідно та зручно».

Про це інформує Смілянський міськрайонний центр зайнятості.

 

Від admin

Коментарі закриті.