За сім місяців поточного року підприємства машинобудування реалізували промислової продукції на 2 млрд.грн (4,5% від загального обсягу реалізації продукції промисловості області).

Як повідомили Економіка сьогодення у головному управлінні статистики у Черкаській області, підприємства машинобудування у січні–серпні поточного року збільшили обсяги виробництва порівняно з аналогічним періодом попереднього року на 2,2%. Збільшився випуск машин пральних ємністю 10 кг і менше сухої білизни неавтоматичних; трансформаторів інших потужністю більше 1кВ А, але не більше 16 кВ А; приладів електромеханічних побутових з вмонтованим електродвигуном; обладнання й апаратів для фільтрування й очищення повітря та газів; обладнання для зважування іншого; обладнання промислового для перероблення м’яса або птиці.

У січні–липні 2019 р. підприємствами Черкащини експортовано продукції машинобудування (котли, машини, електричні машини) на 8,8 млн.дол. США.

В розвиток галузі підприємствами машинобудування за шість місяців 2019р. за рахунок усіх джерел фінансування освоєно 47,5 млн.грн капітальних інвестицій та станом на 1 липня 2019р. залучено 833,6 тис.дол. США прямих інвестицій (акціонерного капіталу).

Від admin

Коментарі закриті.