Смілянин Антон Карпенко після закінчення школи здобув професію кондитера. Знайти роботу самостійно виявилося не так легко, тому він вирішив звернутися за допомогою до Смілянського міськрайонного центру зайнятості. 

Надія Кондратенко – кар’єрна радниця Антона розповіла:

«Молодий чоловік відвідував тренінги та семінари, на яких  фахівці навчають сучасним методам пошуку роботи. Але попри це, він тривалий час не міг знайти підходящої для себе роботи. Тому після пройденого профорієнтаційного тестування, мої колеги запропонували Антону отримати безкоштовно ще одну професію за сприяння служби зайнятості. Він виявив бажання навчатися на тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва в місті Золотоноша».

«Мене зацікавило те, що одразу після навчання я отримую гарантоване місце роботи у роботодавця, з яким було укладено відповідний договір. А професія тракториста завжди затребувана і гарно оплачувана працедавцями», – розповідає колишній безробітний.

Як повідомили Економіка сьогодення у Смілянському міськрайонному центрі зайнятості, нині чоловік працює трактористом на місцевому підприємстві ДСП «Агрокомплекс» і з вдячністю згадує фахівців міськрайонного центру зайнятості, які вчасно надали кваліфіковану допомогу і корисні поради.

Від admin

Коментарі закриті.