CSR Ukraine, експертна організація Центр “Розвиток КСВ” і Фонд ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України розробили безкоштовну навчальну програму “Skills Lab: успішна кар’єра” та запрошують молодь зробити крок до першого робочого місця. Відкриття проекту відбудеться вже 12 вересня з 13.00 до 15.00. Про це Економіка сьогодення повідомили у Черкаському обласному молодіжному ресурсному центрі.

Програма триватиме з 12 вересня по 10 жовтня 2019 року та включає:

– 6 інтерактивних занять з розвитку 10 навичок майбутнього;

– унікальні блокноти та брошури з планування кар’єри;

– інтегрований відео-курс лекцій від провідних компаній, серед яких: Метінвест, Укртелеком, Watsons, lifecell, Укренерго, Аперкон, UKRSIBBANK, Райффайзен Банк Аваль;

– практичні майстер-класи від HR;

– креативні челенджі та вправи на формування навичок;

– на фінальному заході учасники зможуть представити своє резюме місцевим роботодавцям та отримати омріяне запрошення на роботу.

Минулого року в програмі взяли участь 150 хлопців та дівчат з 5 міст і вже будують свою кар’єру. Цього разу заняття відбуватимуться щовівторка та щочетверга з 16.00.

З усіх питань пишіть на електронну адресу mrc.ck.ua@gmail.com – Олена Кудрявцева +380 (98) 526 79 43, координаторка проекту.

Твоя успішна кар’єра чекає твоїх перших кроків!

_______________________________________________________________________________

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSREurope (Брюсель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). www.csr-ukraine.org.

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення – є провідною агенцією ООН, яка зосереджує свою роботу у сфері гендерної рівності, репродуктивного здоров’я та розбудови потенціалу молоді. Спільно з партнерами ми працюємо у 150 країнах та територіях світу, а з 1997 року і в Україні для утвердження рівності, подолання гендерних стереотипів, посилення можливостей жінок, рівномірного розподілу домашніх обов’язків та залучення чоловіків у виховання дітей. З 2015 року спільно з Міністерством соціальної політики України впроваджується кампанія «Щастя в 4 руки». Більше інформації про UNFPA та нашу роботу в Україні: www.ukraine.unfpa.org. Стежте за діяльністю UNFPA у Twitter та Facebook.

Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр (ЧОМРЦ) – державна організація, що підтримує молодіжні ініціативи та проекти з 2008 року. За роки роботи ми залучили до волонтерської діяльності, благодійних та соціальних акцій, мистецьких і патріотичних заходів понад 80 тисяч молодих людей з усієї Черкаської області.

Мета ЧОМРЦ – запровадження більш ефективних форм реалізації молодіжної політики в області та залучення молоді до активної громадської діяльності. Основні завдання: активізація молоді, розвиток лідерських здібностей, підтримка молодіжних ініціатив та надання їм майданчику для старту.

Від admin

Коментарі закриті.