Більшість людей бізнес вважають позаможливим, світом де є величезні суми грошей, а шанси на успішне відкриття і просування власної справи мізерно малі, проте  служба зайнятості сприяє перетворенню ідеї на  успішний проект.

Як повідомили Економіка сьогодення у Драбівській районній філії обласного центру зайнятості, колишня переселенка зі Сходу країни Алла Зацаринна за сприяння районної філії пройшла професійне навчання за напрямком «Підприємництво та бізнес-планування».

Отримавши одноразово допомогу по безробіттю жінка започаткувала власну справу з торгівлі канцелярським приладдям та супутніми товарами. Після отриманням двох грантів від Міжнародної організації з міграції для заняття підприємницькою діяльністю, у центрі смт. Драбів жінка відкрила кіоск з приготування фаст-фуду. Цей бізнес переріс у сімейним.

Продукція підприємниці користується чималим попитом у односельчан, а клієнтська база щодня зростає.

«Головне, започаткувавши власну справу, відчути радість праці, і тоді життя наповниться іншим змістом, а служба зайнятості надасть таку можливість», – ділиться враженнями Алла  Зацаринна.

 

 

Від admin

Коментарі закриті.