В седньому за місяць черкащани на рибопродукти витрачають 6,3% від загальної кількості продуктів харчування

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, яке на постійній основі проводить Головне управління статистики, середньомісячні сукупні витрати на харчування (включаючи харчування поза домом) одного домогосподарства області складали 4212,28 грн, що на 18,2% більше, ніж у ІV кварталі 2017 р.

В структурі витрат на домашнє харчування (98,5%) домогосподарства області витрачали в середньому за місяць на м’ясо і м’ясопродукти 20,8%; на хліб і хлібопродукти – 15,3%; на овочі, включаючи картоплю – 13,8%; на молоко і сир – 9,6%, на цукор, джем, мед, сироп, шоколад та кондитерські вироби – 8,9%;  на олію та жири – 8,6%; на рибу та рибопродукти – 6,3%; на безалкогольні напої – 5,5%;  на фрукти – 4,6%.

Поза домом домогосподарства витрачали на харчування у середньому за місяць 1,5% сукупних витрат.

Еквівалентні сукупні витрати на харчування однієї особи становили в середньому 71,02 грн на добу проти 59,59  грн у IV кварталі 2017 року, інформують у Гголовнеому управлінні статистики у Черкаській області

.

Коментування та розміщення посилань заборонено.

Комментарии закрыты.