Фахівці Чигиринської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості на замовлення КЗ «Чигиринський НРЦ Черкаської обласної ради», Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Філії «Чигирин» ТОВ СП «НІБУЛОН», ТОВ «Дрімм Текс» та Лівобережного МУВГ організували ярмарок вакансій для підбору працівників за професіями: швачка, юрисконсульт, економіст, енергетик, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва та ін.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Людмила Новіцька розповіла учасникам про мету заходу, поінформувала про стан ринку праці, соціальні послуги служби зайнятості, а також звернула увагу на можливості проходження професійного навчання у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, або стажування безпосередньо на підприємстві.

         «Головна наша мета – бути сполучною ланкою, посередниками між пошукачами роботи і роботодавцями та сприяти реалізації інтересів обох сторін», – наголосила Людмила Новіцька.

У ході зустрічі обговорювались питання графіку та режиму роботи, заробітної плати, соціальних гарантій, основних обов’язків та умов праці на робочому місці. Після детального ознайомлення претендентів на роботу з інформацією роботодавців, проводились індивідуальні співбесіди.

У результаті 9 осіб пройшли співбесіду з роботодавцями, з них 4 безробітних отримали направлення на працевлаштування, інформує Чигиринська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості.

Від admin

Коментарі закриті.